Sovesofaens mange fordele

Når der skal investeres i noget at sove på til den nye, lille lejlighed, så spørger mange studerende sig selv, om det er værd at kaste penge efter en seng eller om man i høj grad kunne drage fordel af en flot og komfortabel sovesofa. Der er fordele og ulemper ved begge alternativer, og dem vil vi tage et kig på her – men lad os bare sige med det samme, at en sovesofa ofte er mest praktisk i en studiebolig, hvor der ikke er plads til en stor dobbeltseng.

Sovesofaens fordele

http://www.zonexlnt.dk/shop/sovesofa-med-chaiselong-50c1.html har vi fundet flere flotte, lækre og bekvemme sovesofaer, og vi har spurgt shoppens sofaekspert, hvad fordelene er ved en sovesofa. Svaret får du her:

Sovesofaens åbenlyse fordel er, at det er et 2-i-1 møbel, hvor der er seng og sofa på samme tid, og det er en kæmpe fordel, hvis du ikke har meget plads og i øvrigt gerne vil have gæster på besøg – uden at de nødvendigvis skal sidde i din seng.

Ofte kan du finde en flot og moderne sovesofa, der passer perfekt ind i indretningen, men som ikke optager så meget plads som en boxmadras, der også er temmelig ufleksibel.

Komforten er ligeså høj som ved en boxmadras, hvis du køber den rigtige model. Du kan nemlig sagtens finde sovesofaer med god polstring, pocketfjedre eller hvad end du måtte ønske at ligge på.

Som med en boxmadras kan du opgradere sovekomforten med en topmadras, der kan gemmes væk i skabet om dagen.

Sengens fordele

Fordelen ved en seng er ganske enkelt den, at det er en seng. En rendyrket seng som er lavet med henblik på, at du skal sove i den. Det har betydning for mange, der måske har svært ved at sove i en sovesofa. Men vælger du denne løsning, skal du være opmærksom på, at investere i et lækkert, tykt sengetæppe, du kan lægge over sengen, når du har gæster. Der er ikke noget værre end at have andre mennesker til at sidde i sit sengetøj.

Er det usundt at sove i sovesofa?

Mange mennesker er af den holdning, at det er usundt for kroppen at sove i en sovesofa, men det er en gammel skrøne. Tidligere blev der ikke lagt energi i at fremstille sovesofaer med høj sovekomfort, men det er der i den grad kommet fokus på idag. Derfor kan du sagtens finde en sovesofa, der er på niveau med en almindelig seng, og som derfor er mindst ligeså sund at sove i.

Camilla Skøtt