Headhunter – hjælp til rekruttering af højtstående medarbejdere

Skal en vigtig stilling i din virksomhed besættes af den helt rigtige kandidat, er det vigtigt, at rekrutterings- og ansættelses processen foregår på velovervejet vis. Højt profilerede eller specialiserede stillinger kræver den helt rigtige profil, som vil kunne indgå i virksomhedens praksis uden gnidninger nærmest fra dag 1. Til denne type stillinger kræves høje kvalifikationer i form af såvel den rette uddannelse som den fornødne erfaring og ekspertise. Hvis niveauet ikke svarer til stillingen, kan det hurtigt blive en dyr affære at have ansat den forkerte kandidat. Selve rekrutteringen, udformning af kontrakt og den efterfølgende onboarding er ressourcekrævende i sig selv – skal man dernæst til at afskedige en højtstående medarbejder på grund af en fejlagtig ansættelse, bliver det såvel omkostningsfuldt som omstændeligt.

En professionel headhunter finder den rette kandidat til dig

Derfor kan det tilrådes, at du allierer dig med en professionel og erfaren headhunter, når der skal hentes nye, kloge hoveder ind i din virksomhed. Den professionelle headhunter, som har rekruttering og human resources som sin levevej, vil have den erfaring og ekspertise, som skal til for at kunne fungere som en effektiv sparringspartner i din rekrutteringsproces.

Med baggrund i sin generelle viden om rekruttering og headhunting samt oplysninger om din virksomhed og dennes behov, vil din headhunter kunne hjælpe dig med at finde de helt rigtige kandidater i det store og vidt udbredte netværk, som headhunteren har adgang til.

En headhunter vil tilrettelægge en målrettet proces for udvælgelse af de rette kandidater til dine åbne stillinger. Denne proces vil være 100% diskret – af hensyn til kandidaten og dennes nuværende arbejdssted – så du ikke risikerer, at en fejlslagen headhunting proces falder tilbage på dig selv.

Find den rette headhunter til din virksomhed

Har din virksomhed speciale inden for et af områderne IT, kommunikation eller design, vil du kunne finde hjælp til effektiv headhunting hos den danske headhunter virksomhed dedikation.dk.

Astrid Pedersen