FIlm til sofahygge og biografture

Som fælles hyggeaktivitet i især de kolde måneder er der måske intet der slår den klassiske biograftur. Omend det er med en god ven eller veninde, med familien, med kæresten eller måske endda med en selv, er en biograftur noget, alle kan blive enige om. Og med en tur i biografen er man sikret en god oplevelse. Dog er det selvfølgelig essentielt, at man ved, hvilken film man vil se. Og det kan filmbloggen http://mustsee.dk/ hjælpe en på vej med.

På mustsee.dk opdateres der jævnligt med de nyeste og bedste film, der lander i biograferne landet over. Sidens artikler er arrangeret kronologisk, og det nyeste er dermed let tilgængeligt. Bloggen indeholder beskrivelser og trailers, så man kan få en fornemmelse af, om filmen taler til én. Dog er der ikke kun tale om en nøgtern beskrivelse, men også en anmeldelse fra menneskerne bag mustsee.dk, hvilket gør det lettere at vurdere, om man ønsker at se filmen. På denne måde adskiller mustsee.dk sig fra biografernes egne hjemmesider, hvor filmene ikke beskrives, og hvor der kun lægges vægt på plottet frem for filmens gode kvaliteter og budskab. Ved at læse disse anmeldelser på mustsee.dk kan man lettere få en fornemmelse af, om man har lyst til at se netop denne film i biografen – om den taler til en. Ligeledes kan man vælge at navigere i menuen øverst på siden, som inddeler filmene efter genre, så man som tilhænger af eksempelvis fantasy eller action hurtigt kan se, hvad der er specielt interessant og nyt indenfor genren i øjeblikket. 

Men mustsee.dk er dog ikke kun portalen for alt, der hedder aktuelle biograffilm. For når filmene, som reklameres for som biograffilm stopper med at køre, udkommer de selvfølgelig også på DVD; der er altså aldrig irrelevante artikler, da filmene, der anbefales, altid er tilgængelige på den ene eller den anden måde. Siden skriver ligeledes om gode tv-serier og film, som netop ikke er biografaktuelle, men som kan købes på dvd, lejes eller måske endda streames på en af danskernes mange favoritstreamingtjenester, såsom eksempelvis Netflix. Eksempelvis anmeldes The Fifth Element, en kendt fransk-amerikansk produceret og særdeles humoristisk science fiction-film, som i sandhed er noget for sig selv, med Gary Oldman, Milla Jovovich og Bruce Willis i hovedrollerne. Så er man på udkig efter en god film at se i enten biografen, eller i sofaen derhjemme, er mustsee.dk stedet, hvor de bedste og mest ikoniske film og tv-serier fremhæves til inspiration. 

Amalie