Bonyt.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

På hjemmesiden Bonyt.dk (http://bonyt.dk/) finder du inspiration til indretning og bolig. Der er tips til, hvordan du holder et rent og funktionelt hjem, hvor der er ro og plads til hygge. Du kan f.eks. få gode råd til, hvordan du skaber mere plads og mindre rod med et garderobeskab. Det kan være med til at højne dit stressniveau, hvis der er rodet i dit hjem, og derfor kan det være en god ide at installere skabe i rummet, så du nemmere kan komme af med rodet. Sitet giver forslag til, hvor du kan købe flotte og billige garderobeskabe, og der linkes til de sider, hvor du kan finde dem.

Sitet guider dig også til, hvordan du køber ting til hjemmet på nettet for på den måde at spare penge. Det er blevet mere og mere almindeligt at købe ting på nettet, bl.a. fordi man kan finde ting til konkurrencedygtige priser.

Bonyt.dk guider dig også til valg af gardiner. Det kan have stor betydning for rummet, hvilke gardiner, du vælger at sætte op. Det er vigtigt at være opmærksom på, hvor meget lys du gerne vil have ind i rummet, og hvor meget udsyn eller indsyn du gerne vil have. På soveværelset er det f.eks. en god ide at kunne lukke helt af for lyset, så du ikke forstyrres af gadelamper og lignende. Bor du tæt på en befolket gade, kan det ligeledes være en god ide at kunne lukke af for forbipasserende blikke.

Sitet giver også gode råd til valg af lamper i hjemmet. Du kan vælge at købe en masse små lamper, som tilsammen giver et flot lys, men du kan også investere i én stor lampe, som lyser hele rummet op. Det hele afhænger af, hvilken stemning du ønsker i rummet, og hvilken funktion, rummet skal have.

Mangler du tips til valg af gulvtæpper, finder du også det på Bonyt.dk. Tæpper kan være med til at dæmpe lyden af skridt, men de kan også give varme ved at skærme for kulden, der kommer fra kælderen. Har du ikke gulvvarme i hjemmet, kan det derfor være en god ide at lægge gulvtæpper på gulvene. Bonyt.dk giver dig ideer til, hvor du finder gulvtæpper til en fair pris, som samtidig er trendy og passer ind i hjemmet.

Du kan også få inspiration til indretning af et helt nyt hjem, hvilket f.eks. kan ske ved hjælp af et moodboard. Står du og mangler ideer til indretning af dit hjem, finder du gode ideer og inspiration på Bonyt.dk.

Esther Prætorius