Via Ingefærshots.dk kan du blive klogere på at lave spændende juice

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Det er blevet populært som aldrig før at både lave din egen juice og dine egne ingefærshots. Er du blandt de mange, der netop har anskaffet sig en juicer, hvor du kan følge dine favoritopskrifter? Så kan du få masser af viden og inspiration til at få det optimale ud af din juicer via bloggen på Ingefærshots.dk. Her kan du blandt andet læse om tre forskellige typer af juicer, og hvordan du bruger dem mest hensigtsmæssigt. De tre typer som du kan blive klogere på er den klassiske citruspresser, den moderne slow juicer og en almindelig juicer.

Du kan blandt andet læse, at den traditionelle citruspresser er super god til at presse juice fra traditionelle frugter som citroner og appelsiner, men kommer til kort overfor grøntsager. En almindelig juicer kan flænse og presse frugter og grøntsager, og gøre dette til en drikkeklar masse bestående af både juice og frugtkøb. Med en slow juicer, der er det nyeste, og også et noget dyrere alternativ indenfor denne verden, får du muligheden for at presse hver en dråbe ud af dine frugter, og samtidig holde frugtkøb adskilt. Sidstnævnte kan være hensigtsmæssige i rigtig mange forbindelser.

Læs mere om de forskellige typer af juicer på Ingefærshots.dk og find frem til hvilken type, der passer bedst til dit og din families behov. Få på bloggen også gode råd til at gøre tingene mere optimalt.

Men det er også på Ingefærshots.dk, at du kan finde rigtig mange opskrifter på ingefærshots. Dette både traditionelle med appelsin eller æble, men også med lakrids, med chili, med gulerødder, med citron og rigtig meget andet. Du kan på bloggen i øvrigt også læse om de mange gavnlige effekter, du kan opnå ved at indtage ingefær.

Generelt er Ingefærshots.dk stedet hvor du finder masser information om ingefærshot juicer, og hvor du kan blive inspireret i mange retninger.

 

Kenneth Kristensen