Tænk anderledes med en hjørnesofa

Hvad står du egentlig for at skulle indrette? Er det soveværelset, udestuen eller kælderrummet? Hvad med at tænke lidt ud af boksen og placere en hjørnesofa i andet end stuen, for en hjørnesofa har nemlig mange funktioner i sig.

En almindelig sofa er begrænset af sit ene længde, men en hjørnesofa – der jo netop er en en-længde sofa med chaiselong – kan med fordel udnyttes i mange lokaler end til den gængse forståelse af, at det en ubønhørligt hører til i stuen i huset.

Sofaen er som bekendt der, hvor vi oplever alt fra hyggestunder, overnatninger til afslapning med vennerne, og netop en hjørnesofa er som skabt til alt fra at dase på langs i chaiselongen efter en hård arbejdsdag til at brodere eller hækle i weekenden over en kop kaffe.

Men hvorfor lade udfoldelsesmulighederne stoppe der?
Det kunne jo være, at sønnen eller datteren vil skifte sengen ud med en hjørnesofa, som også kan fås med sovesofa-funktion, i værelset, eller måske vil familien skabe en hyggekrog i et kælderlokale, hvor man så samtidig kan have gæster til overnatning.

Hjørnesofaer kan også anskaffes med mange forskellige polstringer, der både vil passe til din indretnings-stil, hvilket materiale du sidder bedst i, og måske afhængig af omstændighederne ved at skulle gøre den ren, hvis nu hjørnesofaen er placeret et sted, der hovedsageligt bliver brugt til buldrende og opfarende aktiviteter, der kan spænde sig over flere timer – endsige flere dage.

Har du overvejet, at du måske kunne skifte sengen i dit eget soveværelse ud med en hjørnesofa? Måske virker det ikke som den mest tiltalende tanke, men måske er man bare fastlåst i sin vante opfattelse af, hvordan man partout skal indrette lokaler.
Det kan være, du ville komme til at elske at have en hjørnesofa i soveværelset, da der så åbner sig andre muligheder for anderledes indretning, du måske ikke havde opdaget.

Du kan finde et stort udvalg af hjørnesofaer her: https://zonexlnt.dk/shop/hjoernesofa-51c1.html

Anders Lundtang Hansen