Søde og sjove økologiske kvalitetsbamser hos Petula.dk

De fleste børn har en eller flere yndlingsbamser, som de knytter tætte bånd til og betragter som deres venner. Bamsen giver barnet tryghed og varme, og den er dejlig at røre ved. Bamser fås i alle størrelser og farver og er fremstillet af forskellige materialer, og for barnet er det lærerigt og stimulerende at røre ved bamsens forskellige tekstiloverflader. Bamsen kan have knurhår, strittende eller blød pels og hårde øjne, og det er alt sammen meget spændende for det helt lille barn at udforske. Når det 1 til 3-årige barn gennemgår den første selvstændighedsfase, så bliver yndlingsbamsen brugt som prøvekanin for følelser og udtryk, og den bliver både krammet og kastet rundt med. Når barnet bliver 3-4 år og lærer at skelne mellem fantasi og virkelig, begynder bamsen at indgå i forskellige rollelege, som styrker barnet i forhold til socialt samspil.

Ingen giftstoffer i yndlingsbamsen

Hvis du som forælder gerne vil give dit barn en kvalitetsbamse, som kan være dit barns trofaste følgesvend i mange år, så kan du med fordel besøge den danske, familiedrevne netbutik Petula.dk – en webshop under Webkompaniet – som har et stort udvalg af skønne, økologiske bamser i mange forskellige størrelser og varianter. Petula.dk forhandler kun økologiske og veganske produkter, som er helt fri for parabener, kemikalier og andre hormonforstyrrende stoffer. Så du kan være helt tryg ved, at barnet kan tåle at være i nærkontakt med bamsen, som på ingen måde er skadelig eller giver allergiske reaktioner i modsætning til billige bamser fyldt med giftstoffer. I det hele taget kan det anbefales at kigge efter godkendte mærker som eksempelvis CE-mærket, GOTS (produceret økologisk uden brug af børnearbejdere) eller KbA (tyske produkter, som opfylder strengere krav end Svanemærket), når du handler legetøj til dit barn.

Hurtig levering og god personlig kundeservice

Går du på opdagelse hos Petula.dk finder du et skønt udvalg af krammebamser designet som eksempelvis en and, høne, abe, hund, kanin, elefant eller lam, som barnet kan lege med, og som trøster og beroliger barnet, når han eller hun har behov for det. Her er spilledåsebamser, som både er skønne at kramme, og som spiller vidunderlig musik, der får dit barn til at slappe af på puslebordet eller luller dit barn i søvn. Du kan også købe en blød kæmpeelefant i farverne blå eller hvid, som der kan rides på, og som nok skal vække jubel hos barnet. Når du handler hos Petula.dk kan du være helt tryg ved, at legetøjet er økologisk og sikkert for barnet at lege med, og at det er produceret under bæredygtige forhold, som tager hensyn til mennesker og miljø. Har du spørgsmål, får du en utrolig venlig betjening, og der er hurtig levering til din adresse.

admin