0

Sådan sørger man for, at det bliver en hyggelig konference!

Vi siger ikke, at din konference ikke er vigtig!

Men bare fordi den er vigtigt, er det ikke ensbetydende med, at alle folk glæder sig lige så meget til den, som du gør til at få den afviklet.

Derfor kan du ikke forvente, at anledningen i sig selv er nok til at gøre deltagere spændte og fyldt med glæde på forhånd for at være med.

Faktisk kan de ligefrem se det som en dødbider, at de skal deltage.

De ville langt hellere bruge tiden på noget andet, der interesserer dem mere, men det er en del af deres arbejde. Derfor følger de ikke rigtig med eller tager fysiske eller mentale noter, og deres forberedelse til indslag er kun lige nok til, at man kan gennemføre uden at falde igennem.

Derfor bliver resultatet derefter, og det er da egentlig en skam, hvis det nu er en seriøs og relevant konference, der er tale om!

Få gjort din konference til noget, som man gider deltage i

Selvom der er mødepligt, så kan man godt gøre noget ud af, at det ikke alene bliver en mindeværdig oplevelse, men så man også får noget brugbart ud af det, som man kan bygge videre på.

Skal man for eksempel have en konference, der skal strække sig over flere dage, så kan man afholde den et sted, der er tiltalende for mange og spændende at opholde sig i såsom https://tornoeshotel.dk/konferencer/ .

Skal man “bare” holde en konference i firmaet, så skal man udover god forberedelse og sørge for, at altspiller undervejs med teknik etc, og gøre sådan, at man gider være.

Det kan være et spændingsfelt mellem at sørge for bløde og forskelligartede siddepladser, samt at der er indlagt snacks og pauser undervejs, uden at dette tager fokus fra det vigtigt, men det kan være med til, at man glæder sig til at deltage.

Holder man en online-konference, så kan man fx afslutte med at drikke en øl på afstand sammen.

Anders Lundtang Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *