Mohammad Dadkhah – online ekspert i sociale medier

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis du er på udkig efter en online ekspert, behøver du ikke at lede længe. Mohammad Dadkhah er blandt de førende inden for feltet online marketing i Danmark. Med en bred og dybdegående specialistviden inden for områder som Google Analytics, Google Adwords, SEO og Social Media Marketing er Mohammad Dadkhah et af de bedste bud på en online ekspert, du kan få. Mohammad har sin ekspertise fra mere end ti års arbejde i branchen – han begyndte at arbejde med Google AdWords i et mediebureau allerede i 2005, og blev siden hen forfremmet til virksomhedens tekniske chef, som følge af sit store gå på mod og sin dygtighed inden for Google AdWords. I 2009 startede Mohammad Dadkhah sit første firma, som udelukkende beskæftigede sig med Google AdWords og Google Analytics.

Mohammad Dadkhah har hjulpet mere end 1.000 virksomheder med deres online markedsføring strategi. Her igennem har han opnået en erfaring og en ekspertise inden for dette område, som kun de aller færreste kan prale af. Og han er ikke nærig med sin viden – ud over talrige workshops om Analytics og Adwords, har Mohammad udgivet flere bøger. Den første bog – ” Online Marketing: Den Røde Tråd” udkom i 2012, og sælges stadig i flere online boghandlere. I bogen samles de vigtigste og mest brugbare universelle råd og vejledninger til en online marketing strategi, som du selv kan eksekvere i dit firma. Senest har Mohammad udgivet ”Marketingbogen 2.0”, som en komplet vejledning til en fuldbåren marketing proces. Bogen er udkommet som e-bog i 2016.

Derudover har Mohammad optrådt som gæsteblogger på iværksætterforummet Amino, hvor han giver gode råd og tips til online marketing. Som online ekspert – blandt andet eskpert i sociale medier – er Mohammed en særdeles troværdig kilde til viden inden for dette felt, og skulle man få lyst til at efterprøve hans metoder i virkeligheden, kan han via sine to firmaer Klikko og Wordpens lynhurtigt demonstrere for dig, hvor vigtigt det er at have sin SEO i orden. Netop SEO – Search Engine Optimization, søgemaskineoptimering – er Mohammads helt store ekspertise område. I disse år er der fokus på SEO som aldrig før, og Mohammad tilbyder via Klikko og Wordpens SEO i høj kvalitet til virksomheder, der ønsker at forbedre deres søgbarhed på Google.

De virksomheder, der vælger at anvende Mohammad Dadkhahs virksomheder til at booste deres SEO, oplever uden undtagelse en forøgelse i deres søgbarhed på Google samt en stigning i besøgstal og en højnet konverteringsrate. Du kan med andre ord trygt regne med Mohammad Dadkhahs vejledning og ekspertviden indenfor online marketing.

 

Astrid Pedersen