Med et akustikloft kan du nemt og diskret forbedre indeklimaet på kontoret

18 maj 2022 Kamilla Sonne

advertorial

Åbne kontorlandskaber bliver mere og mere almindelige i danske virksomheder. De giver da også nogle fordele på den måde, at de er pladsbesparende og -optimerende, samtidig med at medarbejderne altid er tæt på hinanden.

Det indbyder til bedre og tættere samarbejde. Med den konstante samtale kan også være med til at forstyrre andre, da lydniveauet i et stort, åbent rum hurtigt kan stige ukontrollabelt.

Derfor bør man tænke i indeklima og akustik, når man arbejder med et åbent kontorlandskab. En god måde at imødekomme dette problem, uden at der skal ske indgribende ændringer i opsætning og møblering, er ved et akustikloft.

Med et akustikloft får man nemlig en diskret og effektiv løsning, der tager toppen af lyden i et lokale, uden at det går ud over lokalets funktion.

akustikloft

Sådan virker et akustikloft

De fleste har sikkert prøvet at være i et lokale med dårlig akustik. Når der er mange tomme flader som fx lofter, vægge og gulve, vil lyden blive kastet tilbage, og det vil runge.

Derimod vil tekstur som fx gardiner, gulvtæpper og bøger være med til at stoppe og opfange lyden, så den føles blødere.

Dog er tekstil ikke så oplagt på et kontor af hygiejnemæssige årsager. Her er et akustikloft smart, da det virker på samme måde og stopper de lydbølger, der stiger op.

Man skal næsten prøve forskellen selv, før man forstår, hvor meget et akustikloft egentlig kan betyde.

En investering i dine medarbejderes produktivitet

Det er svært at arbejde koncentreret og effektivt, hvis man bliver forstyrret af larm. Det gælder ikke mindst i et åbent kontorlandskab.

Et akustikloft er med til at forbedre lydklimaet, sådan at det er nemmere at finde ro og koncentrere sig. På den måde er det en investering i dine medarbejderes produktivitet og velvære, hvilket i sidste ende er en vigtig investering i din egen virksomhed.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://din-semester.se/

https://ferieguiden.se/

https://nya-expeditioner.se/

https://resebrevet.se/

https://reseposten.se/

https://rundresan.se/

https://semester-nytt.se/

https://semesternytt.se/

https://semesterposten.se/

https://travelguiden.se/

https://trevlig-resa.se/

https://utflyktsinfo.se/

Flere Nyheder