Lider du af stress?

08 september 2021 Steffen Hansen

I vores moderne tider, har mennesket travlt som aldrig før. Derudover oplever de fleste af os, et kæmpe pres og forventninger fra dem rundt omkring os. Vi skal være succesfulde, tjener masser af penge, og samtidig have et kæmpe overskud og være glad hele tiden. Realiteten er, at det er de færreste der når dertil, men også at det ikke er så svært at nå der til, så længe du passer på din krop og dit sind. Døjer du med stress, så er denne artikel til dig.

Tag tid til dig selv

Hvis du lever et travlt og stressfyldt liv med fart på karriere og familie, så er det vigtigt, selvom det kan være svært, at finde tid til at slappe af og restituere i både krop og sind. Det kan være alt fra at gå en tur i skoven, eller lægge mobilen væk i weekenderne, det handler bare om at finde et fast tidspunkt hvor du bare kan være, uden nogen forventninger eller pres nogen steder fra.

Hvis du har stress symptomer

Oplever du symptomer på stress, såsom hjertebanken, en konstant følelse af at være overvældet, og måske angstanfald, så er det vigtigt at du handler hurtigt på det. Det lyder voldsomt, men stress kan i værste fald føre til dødsfald, og det er bare ikke det værd. Det første du bør gøre, er at kontakte din egen læge og tale med vedkommende om hvordan du bliver stressfri. 

Stress behandling

Hvis din læge har anbefalet dig at gå i en form for behandling, så er det vigtigt at du holder fast og lever op til de krav som lægen har bedt dig om. Vi har kun et liv, og de fleste ville fortryde det, hvis de vidste at de døde fordi de havde for travlt. Du kan læse mere om stressbehandling her: https://lisbethdegn.dk/kropsterapi-stress-aarhus/ 

 

Flere Nyheder