Konfirmation – den første store fest

Konfirmander elsker konfirmationsfesten

Konfirmationsfesten har altid været noget ganske særligt for konfirmanden. Du kan garanteret godt selv huske, hvordan det var. En hel dag, hvor du var i centrum, og hvor du blev fejret og fik en masse dejlige gaver. Og så var der selvfølgelig også den mere højtidelige del i kirken, som var starten på den store dag.

For konfirmanden er det en dag, som han eller hun kan se frem til i lang tid før dagen oprinder. Måske er det især pigerne, som allerede tidligt begynder at drømme om, hvilken kjole de skal have på. Det er ikke helt det samme for drengene, men de glæder sig alligevel mindst lige så meget.

Og for både piger og drenge gælder det, at at de bare ønsker sig, at det skal blive en fantastisk dag.

Sørg nu for at planlægge en god dag for dit barn

Hvis du har et barn som skal konfirmeres, så har du alletiders store chance for at give dit barn en vidunderlig dag og et minde for livet. Husk at det ikke kan gøres om, så sørg nu for at give dit barn en minderig konfirmation

Ud over gaver, tøj og god mad, så skal I også have noget festpynt, som er med til at understrege stemningen. Klik på linket i denne tekst, så lander du på en onlineshop, som har specialiseret sig i festpynt. Og de har selvfølgelig også det hele til den perfekte konfirmationsfest.

Du ved at man aldrig skal gå ned på udstyr, og det gælder altså også ved festlige lejligheder. Sæt en tyk streg under, at du vil gøre festen gennemført og fantastisk. Én af måderne du kan gøre dagen  uforglemmelig på er ved at skabe en dejlig festlig ramme, hvor din lykkelige konfirmand kan føle, at som I forældre har gjort jer ekstra umage.

God dag og god fest.

Troels Nielsen