Køb LPG gas til virksomhed eller privat brug

22 april 2021 Astrid Pedersen

Som ejer af en virksomhed inden for hotel- og restaurationsbranchen eller af en produktionsvirksomhed har du efter al sandsynlighed brug for gas på gasflasker eller tank i forbindelse med opvarmning, madlavning eller industriel produktion. Og til dette formål kan du med stor fordel vælge LPG gas.

Hvorfor skal jeg vælge LPG gas?

LPG er en forkortelse for Liquefied Petroleum Gas og er en særlig type naturgas som primært er baseret på propan. Propan er en meget ren gasart som består af tre kulstof atomer omgivet af brint atomer.

Ved forbrænding går ilten i rummet sammen med brinten om at danne vand – H2O – og med kulstoffet om at danne kultveilte, også kendt som CO2. Dette betyder at propan brænder med en meget høj effektivitet og praktisk taget ikke efterlader sig skadelige biprodukter i form af eksempelvis sod, røgpartikler, slagger eller skadelige gasarter.

Du får således en særdeles høj brændværdi når du bruger LPG gas, og dermed en høj grad af energi effektivitet. Og så er forbrænding med LPG gas samtidig meget nem at styre hvilket gør den særdeles velegnet til eksempelvis madlavning.

Hvor kan jeg købe LPG gas?

Hos Primagaz, som er en dansk leverandør af flaskegas til private og virksomheder, kan du købe LPG gas på gasflasker eller tank alt efter dine behov. Primagaz er leveringsdygtig i gasflasker i mange forskellige størrelser og udformninger.

Du vil altid kunne finde gasflasker som matcher netop dine behov hos Primagaz som samtidig er berømt for at levere til døren og til tiden. Du får en pålidelig leverandør af LPG gas når du vælger Primagaz. Og så støtter du samtidig den bæredygtige og klima venlige produktion af BioLPG som fremstilles på biogas anlæg i Holland.

Hvis du ønsker at lave en aftale med Primagaz angående levering af LPG gas kan du gøre dette via www.primagaz.dk.

Flere Nyheder