Hvorfor skal du anskaffe dig en regnmåler?

31 juli 2021 Silje Hansen

Er du så heldig, at du bor i en bolig, hvor der er en tilhørende have? Så er der særligt en ting, du kan overveje at få fingrene i, og det er en regnmåler. Lad os endelig prøve at dykke mere ned i, hvorfor det kan være et godt køb. 

Derfor skal du have fat i en regnmåler

Følg nemt med i nedbørsmængden 

Danmark er et af de lande, hvor der er mange regnvejrsdage om året. Det er selvfølgelig til dit held, da du med en regnmåler kan følge godt med i, hvor mange mm regn der helt præcist er faldet. Det kan nemlig være lidt ekstra sjovt at følge med i på dage, hvor der falder meget regn ved dig. 

Find regnmålere med forskellige hyggelige motiver

Udover at regnmålere kan være praktiske at have i haven, så kan de også være dekorative. Du kan nemlig få en regnmåler med alt fra motiver som frøer, fugle, cykler, motorcykler, traktorer, skibe og meget mere. Motiverne vil naturligvis variere, alt efter hvem du vælger at købe regnmåleren fra.

Placer regnmåleren hvor du vil

En tredje god grund til at få fat i en regnmåler er, at du har meget fleksibilitet ift. hvor du placerer den. Regnmåleren kan nemlig bare stikkes ned i græsset, i jord eller andre steder, hvor der er et blødt underlag. Du kan naturligvis også stille den i en krukke eller lignende som er tæt på et af de vinduer, du kigger meget ud af. På den måde skal du ikke ud i den anden ende af haven, når du vil tjekke regnmåleren.

Den perfekte gave til haveelskeren

Hvis du har en i din omgangskreds, som er særligt glad for haven, så kan en regnmåler være et godt bud på en gaveidé. Det giver nemlig personen ekstra god mulighed for at gå og følge med i nedbørsmængden. Og samtidig kan regnmåleren også være dekorativ det sted, som den placeres.

Hvis du er nysgerrig på, hvilke regnmålere du kan få fingrene i, så kan du finde inspiration her: https://gladegaver.dk/regnmaaler 

Flere Nyheder