Hvordan vælger du den rette gulvsliber?

31 maj 2021 Johanne Hansen

Den rette mand til jobbet

Kender du det, hvor dit hjem går og sukker efter nyt design? Nyt look? Det er træt og trist og har brug for en kæmpe opdatering, før det går helt hen og falder i søvn. 

Det tror jeg vi alle sammen kender. Problemet er bare, at det kræver overskud at finde plads i kalenderen og ikke mindst tid til at prioritere det – det kan nemlig for mange være noget af et projekt. Du kan sagtens leje en gulvsliber, der kan fungere som din bedste ven, mens projektet står på. Når det er sagt, er der altså bare nogle ting, som er bedst at blive gjort professionelt. 

Men når du så har besluttet dig for, at nu er det en god idé at finde en ægte og professionel gulvsliber, hvordan finder du så lige den rette mand til jobbet? Godt spørgsmål. Vigtigst er det, at undersøge markedet på flere forskellige barometre. For der er rigtig mange om budet – eksempelvis disse: https://gulvafslibning-priser.dk/

1. Erfaring

Første barometer kan for eksempel være erfaring. Hvor længe har de slebet gulve, hvor mange opgaver har de haft? Hvad siger Trustpilot om dem, kender du nogle, der har brugt dem og kan tale med på erfaringsområdet og kan give dig en samlet vurdering af dem?

2. Visuel fremvising

Er det muligt, at de kan lave en visuel fremvisning? Så har du fået fat i en rigtig god gulvsliber. Det er nemlig virkelig rart, når udbyderen har mulighed for at vise en træstump af, hvordan ens gulv kommer til at se ud efter slibningen. På den måde har man lettere ved at finde ud af, om det er den rigtige form for slibning, man er ved at vælge. 

3. Prisen

Prisen er selvfølgelig vigtig, men når det er sagt, afhænger pris oftest også af kvalitet. Hav derfor det in mente, når du bestiller gulvsliber.

Flere Nyheder