Hviid Boligadvokater – dygtig og erfaren boligadvokat i Århus

Køb af bolig er en af de største investeringer, du kan foretage i dit liv. Samtidig er det en investering, som kan have stor betydning for dit personlige, dagligdags velbefindende – så det er med andre ord ikke hér, du har lyst til at lægge den store besparelse.

Det tilrådes, at man som boligkøber sørger for at alliere sig med en dygtig og kompetent boligadvokat. En boligadvokat er, i modsætning til ejendomsmægleren, en uvildig part i bolighandelen. Dette kan virke forvirrende, da man skulle tro at en ejendomsmægler i kraft af sin status som mægler burde være en neutral formidler – men sådan forholder det sig bare ikke. Mægler vil, af flere forskellige årsager, som oftest være på sælgers side. Dette skyldes for det første, at en sagkyndig (for eksempel en ejendomsmægler eller en boligadvokat) ifølge loven ikke må repræsentere mere end én part i en bolighandel, for det andet, at mæglers provision afhænger af salget – med andre ord, så har mægler ingen interesse i at fungere som uvildig rådgiver for køber. Og dermed har han heller ingen interesse i at afsløre mere, end han er absolut forpligtet til, i forbindelse med salg af ejendom.

Derfor er det en god idé at hyre en boligadvokat, som kan fungere som købers modpart til ejendomsmægleren. Boligadvokaten i Århus tager altid dit parti som køber, og vil være at regne som din tætteste allierede, når boligjagten går ind. En dygtig boligadvokat kan afdække alle faldgruber og klassiske fælder i bolig-junglen – han har typisk mange års erfaring på boligmarkedet, og har vejledt hundredevis af købere i lignende situationer. Han er din garant for, at din bolighandel forløber korrekt, og at du undgår at blive taget ved næsen, når du køber bolig.

Med en kompetent boligadvokat ved din side vil du hurtigt kunne gennemskue, om der er planer og projekter i ejendommen, som vil kunne påvirke din økonomi – om der er særlige lokalplaner, som vil kunne påvirke ejendomspriserne (eller din lyst til at bo i ejendommen) – eller om der er pågående sager eller gæld i ejendommen, som mægler måske lige har glemt at fremhæve. Boligadvokaten sætter sig nemlig grundigt ind i sagerne fra start til slut – lige fra gennemlæsning af ejendomsmæglerens salgsopstilling til signering af slutsedlen.

Med en boligadvokat fra Hviid Boligadvokater i Århus er du på den helt sikre side, når du står for at skulle købe ny bolig.

 

Astrid Pedersen