0

Hvad stiller man op med et dødsbo?

Hvis man har en pårørende, som er død, så kan der være et hjem tilbage, man også skal forholde sig til. Og hvad skal man gøre ved det? For når man også skal bearbejde sin sorg, så er det de færreste, som har overskuddet til at tage sig af en masse praktiske ting. Derfor kan det også være guld værd, når man hyrer hjælp til nogle af de ting, der skal ordnes. En af de ting er blandt andet det hjem, vedkommende har boet i. For det skal højest sandsynligt tømmes – og det kan være en større opgave. Heldigvis er der hjælp at hente.

Få hjælp til den afdødes dødsbo

Uanset om den afdøde har boet på et værelse, en lejlighed, rækkehus eller hus, så skal man forholde sig til de mange ting, vedkommende har haft. Måske skal nogen i familien arve noget, måske skal noget sælges, og måske skal noget helt tredje smides ud. Men det er nok de færreste, som har lyst til at stå med det hele selv.

Hvis du specifikt gerne vil have hjælp til opkøb af dødsbo, så behøver du ikke lede længe. Der findes nemlig mange forskellige firmaer, som kan hjælpe dig med det. Det er selvfølgelig vigtigt, at du finder et firma, du også synes godt om. Derfor kan du med fordel give firmaet et kald, før du hyrer dem. 

Opkøb af dødsbo – hvad kan der opkøbes?

De opkøb firmaer kan gøre i et dødsbo kan være alt fra designmøbler, sølvtøj, antikviteter, malerier, smykker, porcelæn, ure, møbler m.m. Fordelen ved at et firma kan opkøbe tingene er, at du ikke selv skal stå med en masse forskellige salg. I stedet kan firmaet eventuelt købe de ting, du/I er interesserede i at sælge. Der kan selvfølgelig være forskel på, hvad de forskellige firmaer har interesse i at opkøbe.  

Cecilie Mortensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *