Gulvafslibning i Roskilde ved professionel gulvmand

05 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Når et trægulv bliver slidt vil det begynde at fremstå nusset og skrammet i overfladen. Dette er helt naturligt og skyldes daglig slitage samt andre miljømæssige forhold. Hvis du ønsker at dit gulv skal have sin smukke og ensartede overflade tilbage kræver den en gulvafslibning.

Hvordan sliber man et gulv?

Lader du en dygtig gulvsliber forestå afslibning af gulve i din bolig vil vedkommende typisk starte med at foretage en vurdering af træværkets tilstand og beskaffenhed. Denne vurdering skal danne grundlag for den videre behandling af dit trægulv.

Dernæst vil din gulvmand slibe gulvet med først groft, og dernæst fint, sandpapir. Dette foregår ved hjælp af en særlig maskine som er udrustet med en roterende slibe rondel. Denne påmonteres sandpapiret og roterer i det vandrette plan.

Når maskinen føres hen over gulvet med sikker hånd vil den øverste millimeter af træværkets overflade slibes bort. En professionel gulvmand vil altid bestræbe sig på ikke at slibe mere af træværkets overflade en højst nødvendigt. På den måde kan han sikre at gulvet kan tåle mange gulvafslibninger i løbet af sin levetid.

image

En gulvafslibning er en meget skånsom behandling, sammenlignet med en gulvafhøvling. Men den er effektiv nok til at du sagtens kan komme de overfladiske skønhedspletter, som skæmmer det smukke trægulv, til livs.

Når selve gulvafslibningen er gennemført vil gulvmanden overflade behandle gulvet med lud, sæbe, lak, olie, maling, lak eller voks. Du vil få den mest kvalificerede rådgivning omkring valg af efterbehandling – og vejledning i din fremtidige vedligeholdelse af gulvet. Og du får et trægulv som er både slidstærkt og smukt, og som vil holde sig pænt i mange år.

Hvem kan hjælpe med en gulvafslibning i Roskilde?

Du kan altid få den bedste hjælp til afslibning af gulve hos et professionelt gulvfirma. Kontakt Geertsens Gulvservice for et tilbud på gulvafslibning i Roskilde – læs mere på ggulve.dk

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://djurbloggaren.se/

https://djur-bloggen.se/

https://djurnews.se/

https://alla-djur.se/

https://alltomdjuren.se/

https://dinadjur.se/

https://djurnytt.se/

https://familjedjur.se/

https://glada-djur.se/

https://husdjurs-bloggen.se/

https://husdjursbloggen.se/

https://tipsomdjur.se/

Flere Nyheder