Gør dit iPhone cover genkendeligt

10 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Om du så har købt dig et iPhone cover på https://www.coolpriser.dk/shop/iphone-covers-2970s1.html , eller du lader telefonen fremstå, som den er, eller du bare har givet den noget panserglas, så kan den være svær at skelne fra de andre telefoner.

Man kender det måske godt, at man lægger sin telefon fra sig til en fest, hvor andre gør det samme på et bord, og når man så smutter, så tager man den forkerte smartphone, fordi de telefoner i den dæmpede belysning ser ens ud, og mange har valgt den sorte udgave af et cover eller på telefonen selv.

Det smarte er her, at man måske vælger en telefon med et indbygget cover, som der skiller sig lidt mere ud, eller man vælger et cover til den, som man har på, hvortil man kan se forskel på ens egen telefon og de andres.

Man kan jo vælge bare at have det cover på ved særlige anledninger, når der kan være en chance for, at telefoner bliver forvekslede.

Fremhæv dit iPhone cover, så telefonen er til at finde

De fleste mennesker vælger jo en anonym iPhone og cover dertil, fordi det er tidløst med ensformige farver såsom sort eller hvid.

Men som sagt kan man jo vælge sig et cover, der er meget personligt, og så kan man også krydre det lidt ved at sætte pynt på det.

Man kan også vælge at sætte det i en lomme af læder, hvor man måske har kreditkort og andet i, så man ikke tvivler på, hvem der ejer telefonen – dog gør det det så endnu mere uheldigt, hvis en person render med din telefon ved et uheld og så tager dine kreditkort med sig.

Du kan jo også bare nøjes med at sætte et klistermærke på din iPhones cover, for selv et lille, personligt et gør, at man kan se forskel på din telefon og de andres.

Flere Nyheder