Frit valg af forsvarsadvokat – få den bedste hos Hviid Advokater

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Der kan være mange årsager til, at du er sigtet, tiltalt eller varetægtsfængslet i en straffesag. Det kan f.eks. for tyveri, vold, voldtægt, drab, underslæb, narkokriminalitet, økonomisk kriminalitet, skatte- og momssvig, trusler, ulovlig indtrængen dokumentfalsk eller noget andet. Uanset hvad, så får du en forsvarer beskikket af retten, men du kan også frit vælge din egen forsvarsadvokat. For dig er det vigtigt at få det bedst mulige forsvar, især hvis det kommer til en retssag, og derfor gælder det om at få fat på en dygtig forsvarer allerede fra starten. Det bliver ikke dyrere for dig, hvis du selv vælger din forsvarsadvokat, for der er faste takster for salæret, som er fastsat af retten. Et af de advokatfirmaer, som tilbyder hjælp fra dygtige og kompetente forsvarsadvokater overalt i landet, er Hviid Advokater. Det er underordnet, hvor i Danmark, du bor, for du kan altid finde en lokalafdeling i f.eks. Aalborg, København, Roskilde, Odense, Næstved, Kolding, Esbjerg eller Aarhus. Du kan nemt komme i kontakt med Hviid Advokater og få en uforpligtende samtale, som selvfølgelig er underlagt tavshedspligt. Du skal blot udfylde kontaktformularen på hjemmesiden, og så får bliver du hurtigst muligt ringet op af en forsvarsadvokat. Bo Hansen er en af de dygtige og kompetente advokater, som arbejder hos Hviid Advokater. Offentligheden kender ham især for en række spektakulære brandsager, hvor han fik klienter frifundet for anklager om brandstiftelse. Vælger du en forsvarsadvokat fra Hviid Advokater kan du være sikker på at få det stærkeste forsvar fra start til slut.

Forsvarsadvokaten er med dig under hele sagen

Så længe sagen er i gang, er forsvarsadvokaten ved din side. Forsvarsadvokaten kan f.eks. være med i afhøringslokalet hos politiet, og han kan bede om at få materiale udleveret, som politiet indsamler. Forsvarsadvokaten kan give dig svar på forskellige juridiske spørgsmål, og du kan foreslå forsvarsadvokaten, at bestemte vidner afhøres i sagen, eller at tekniske undersøgelser foretages. Hvis sagen går videre i retten, har du også brug for en dygtig forsvarsadvokat, som kan give dig et stærkt forsvar med henblik på, at du får så mild en straf som muligt eller måske ender med at blive frikendt. Efter domsafsigelsen kan forsvarsadvokaten rådgive dig omkring din muligheder for at anke dommen, hvis du ønsker det. På Hviid Advokaters hjemmeside finder du meget mere information om forsvarsadvokaternes arbejde, og hvordan de specifikt kan hjælpe dig. Her kan du også læse straffelovens paragraffer vedrørende f.eks. tyveri, vold, voldtægt, økonomisk kriminalitet osv. og læse, hvor høj strafferammen er.

Såfremt du ønsker oplysning om et af vores andre juridiske specialer, selskabsret, kan du læse mere her: https://hviid-selskabsstiftelse.dk/

Christina Aabo