Find det rette firma til gulvafslibning på Sjælland

22 februar 2021 Anne-Mette Hansen

Trægulve er en skøn ting. Det klæder ethvert moderne hjem. Det er flot at se på og også nemt at holde. I modsætningen til klinker og laminatgulv kræver det dog en smule vedligeholdelse. Trægulvene skal vaskes med den rigtige sæbe. Og hvis der over tiden kommer små ridser, skrammer og genstridige pletter, bør du få foretaget en gulvafslibning.

Hvad er en gulvafslibning? Kan du gøre det selv? Hvilket firma skal du hyre på Sjælland? Få svar på dine spørgsmål om gulvafslibning i denne artikel.

Hvordan sliber man et trægulv?

Det at slibe et trægulv kræver en vis viden og ekspertise. Du skal have prøvet at bruge en slibemaskine til gulvet, før du begiver dig ud i det. Alternativt kunne du få hjælp fra familie eller venner, der har prøvet det før.

Det er den billige løsning at leje en slibemaskine og slibe det selv. Men det kan dog let gå galt, hvis man ikke har styr på maskinen og teknikken i det at slibe et trægulv. Det kan resultere i en ikke ensartet overflade og efterladte slibespor på gulvet. 

Hvem tilbyder gulvafslibning som service?

Der findes rigtig mange gulvfirmaer, der tilbyder både gulvafslibning og gulvafhøvling. Det er bare med at gå online og søge, så finder du nemt mange relevante firmaer. Ét af de firmaer, der tilbyder gulvafslibning på Sjælland er Gulvkanonen.

Hvad koster det at få slebet et gulv?

Prisen på at slibe et gulv afhænger af, om du gør det selv eller hyrer et firma til opgaven. 

Hvis du sliber gulvet selv, skal du betale for at leje udstyr samt lak, lud eller olie, som gulvet skal efterbehandles med. 

Hyrer du et firma til opgaven, betaler du en pris for selve ydelsen. Det kan variere, alt efter hvilket firma du vælger. Nogle er billigere end andre. Så det kan godt betale sig at lave lidt research først. 

Flere Nyheder