Få sund og smuk hud hos Esthetique

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Behov for lidt velfortjent selvforkælelse til rimelige penge? Så behøver du ikke lede længere. Esthetique Hudpleje er et professionelt kosmetolog- og wellnesscenter i Aalborg, som tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger. 

Et besøg hos Esthetique Hudpleje er en oplevelse. Fra du træder ind af døren mødes du af en professionel behandler, som er parat til at gøre dit besøg til en afslappende og restitutionerende tid. Hos Esthetique Hudpleje er kosmetologen og hudterapeuten lægeeksamineret, og du er dermed garanteret behandling af bedste kvalitet. Du kan være rolig i hænderne på vores professionelle og erfarne behandlere. 

Hos Esthetique Hudpleje kan du både nyde en massage, opleve det populære fiskespa-koncept, samt få en lang række forskellige ansigtsbehandlinger. Uanset, hvad du går og trænger til, så er en af vores mange behandlinger garanteret til at opfylde dig behov. Søger du en ansigtsbehandling i Aalborg, som kan opfylde høje krav både, når det kommer til effektivitet og kvalitet, er Esthetique Hudpleje dit oplagte valg af klinik. 

Esthetiques brede udvalg af ansigtsbehandlinger omfatter både luksuriøse massager, effektive aknebehandlinger, forfriskende urtemasker, samt større anti-age og øjenløftsbehandlinger for et mere vedvarende resultat, der fokuserer på specifikke områder.

Prøv eksempelvis den udvidede Basis Plus-behandling, hvor der ikke alene er fokus på at behandle hudens kernebehov gennem en lang række plejende trin, der alle tager udgangspunkt i en grundig og individuel hud-analyse – nej, man får derudover også en asiatisk peeling med urter, der for alvor går i dybden og hjælper til at genoprette hudens sundhed og naturlige glød, endda med et langvarigt resultat. Der er tale om 90 minutters ren afslapning og plejende behandling, hvor man som kunde blot læner sig tilbage, giver slip på sine mange dagligdags gøremål og tanker, og lader en professionel sørge for, at ens hud bliver fornyet imens man selv nyder den blide behandling.

Denne Basis Plus-behandling er kun én ud af de mange lækre masker og rensninger, man kan opleve hos Esthetique Hudpleje. Døjer man med akneproblemer, kan man få hjælp i form af en dybderensende behandling, der kan gøre stor forskel – uanset alder. Også hud, der har en tendens til at blive mat, eller som er præget af let synlige ar, kan have stort udbytte af en af de mange behandlinger, som Esthetique tilbyder. Så går du op i ikke alene din huds udseende, men også din huds velvære, restitutionsevne og sundhed, er et besøg hos Esthetique Hudpleje i Aalborg uden tvivl det værd. 

 

Amalie