Få den rette hjælp til udskiftning af forrude

Har din bil været udsat for hærværk, eller har du været ude i en trafik ulykke som har kostet bilen forruden? Så bør du få denne skade udbedret på et værksted, som tilbyder professionel montering af auto glas. Blandt disse værksteder finder du Dansk Bilglas A/S, som har særligt speciale inden for udskiftning af forrude.

Bliver min nye forrude lige så god som den gamle?

Når du vælger at lade Dansk Bilglas A/S forestå udskiftning af forrude, kan du være sikker på at din nye forrude holder en lige så høj – hvis ikke højere – kvalitet end den rude du havde før. Dansk Bilglas A/S stiller nemlig utroligt høje krav til deres leverandører, og vil derfor altid kunne tilbyde ruder fra de selv samme producenter, som bil fabrikanterne anvender.

Således er du garanteret en holdbart og slidstærk forrude, som samtidig er monteret på forsvarlig og professionel vis. De dygtige og kompetente montører hos Dansk Bilglas A/S er altid a jour med de seneste metoder og teknologier, idet de løbende holder sig opdateret gennem kurser og efteruddannelse. Og så benytter Dansk Bilglas A/S sig udelukkende af det mest moderne udstyr, når der skal foretages udskiftning af forrude.

Skal jeg selv sørge for kalibrering af min bil efterfølgende?

Mange – især nyere – biler skal kalibreres, når de har fået udskiftet forruden eller en af de andre ruder. Dette skyldes, at bilerne har indbygget teknologi som for eksempel kameraer og sensorer, og at fabrikanterne således foreskriver kalibrering ved udskiftning af forrude.

Hos Dansk Bilglas A/S foretages denne kalibrering som standard, hvis dette er påkrævet. En kalibrering af bil i forbindelse med udskiftning af forrude tager typisk en halv times tid, og kan i visse tilfælde inkludere prøvekørsel af bilen.

Du kan læse mere om udskiftning af forrude hos Dansk Bilglas A/S på bilglas.dk

Astrid Pedersen