En malervikar lærer mange mennesker at kende

08 February 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man er fastansat på en arbejdsplads, hvor man har været i mange år, og man måske har et job, hvor man mest skal sidde ved en computer, så lærer man ens kollegaer indgående at kende, og man kommer måske så godt ud af det med hinanden, at man bliver venner.

Men det bliver også meget en vane at se de andre mennesker, og når man ikke kommer så meget ud i løbet af ens arbejdsdag, og man måske mere snakker kortvarigt med kunder over mail eller telefon, så er det ikke så mange andre mennesker, man er i kontakt med.

Kommer der så en ny ansat, så er det meget spændende, og vedkommende skal endevendes, og alle indstiller sig på at finde ud af, hvem den her person er fuldt ud.

Ellers skal man skifte arbejdsplads, hvis man virkelig vil lære en masse andre mennesker at kende, og så bliver det måske endda alt for overvældende!

vikar maler

En vikar som maler kommer i kontakt med mange mennesker

Arbejder man så som maler i det daglige, så har man nok en masse gode kollegaer, men man kommer også ud til mange kunder, som man har fysisk kontakt med og derved får en bedre forståelse for, end at man bare taler med dem over telefonen eller via mail.

Hvis man så ligefrem er vikar maler, så kan man komme i kontakt med mange arbejdspladser, hvor der er malere, så man lærer en hel del kollegaer at kende over en længere periode – og så er der stadig alle de dejlige kunder.

Det kan så næsten blive for meget af det gode, og man har da slet ikke tid til at lære de andre lige så godt at kende, som hvis man var fastansat og skulle være i kontakt med dem mange timer i døgnet.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://dagligt-talat.se/

https://dagligtnytt.se/

https://Info-posten.se/

https://informationer.se/

https://informativt.se/

https://KortSagt.se/

https://NyttOchKrytt.se/

https://NyttPåTavlan.se/

https://SedanSist.se/

https://solonyheter.se/

https://svenska-nyheter.se/

More articles