0

Det er virkelig ikke alle, man skal give Love Lingeri til!

Selvom der er så udsøgt, lækkert og sexet lingeri at vælge fra Love Lingeri, så kan det også komme til at sende de forkerte signaler, hvis man giver det som gave til nogle bestemte mennesker.

Det gør jo ikke så meget, hvis det er til ens kæreste eller en, man gør kur til – hvis man er nået dertil i ens dateri – og man kan jo også købe det som kostume eller joke til en ven eller festlig anledning, men det er så cirka også der, at man kan give det som gave.

Vi vil i det følgende komme beskrivelser til, hvornår man i hvert fald IKKE skal give lingeri som gave.

For nogle af jer kan det måske forekomme åbenlyst, men det kan alligevel være, man er ny i det med at købe lingeri (og dette er desværre ikke en guide til at finde det rette lingeri), eller man skal have det genopfrisket.

Dem her skal du ikke sende eller give lingeri til!

Selv i de nærmeste og kærligste rammer er det stadig ikke heldigt at give lingeri. Hvis din søster ønsker sig lingeri, og det ligefrem står på ønskelisten, så skal man passe på med at give det, hvis man er bror til søsteren.

Som søster til søsteren kan det måske gå an, men tvivler man, så skal man lade være.

Man skal heller ikke give lingeri til ens forældre (tænk lige på de konkrete billeder, det giver dig på nethinden!) eller svigerforældrene (se forrige beskrivelse i parentes).

Ens chef er det også dårlig at give lingeri til. 
Så skal man i forvejen være i et forhold til hinanden, og så siger man det ikke til de andre medarbejdere.

Alt andet kan lugte af bestikkelse eller sexisme.

Så hvis det er familie andet end kæreste eller nogle, man arbejder sammen med, hvor det ikke er men som spas og sjov, så lad være.

Anders Lundtang Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *