Bedste viskerblade på markedet

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Sikkerhed er altafgørende, når man befinder sig i trafikken. Første skridt på vejen til optimal sikkerhed er at have fuldt udsyn. Fuldt udsyn opnås kun, hvis der ikke er forstyrrende elementer på bilruden, som eksempelvis regn eller slud. Her kommer vinduesviskerne ind i billedet. Vindueviskerne er for mange mennesker undervurderede, og alt for mange bilister bevæger sig rundt i trafikken med viskerblade, som ikke gør andet end at køre hvinende hen over ruden uden at trække så meget som en eneste vanddråbe med sig. Disse viskerblade sidder tydeligvis kun på bilerne, fordi det er lovpligtigt uden tanke for, hvor farlig en situation, man som bilist risikerer at befinde sig i, hvis man undervurderer vigtigheden af velfungerende viskerblade. 
I følge både FDM og landberg.dk er der ingen tvivl om, at de suverænt bedste viskerblade på markedet er Bosch viskerblade af modellen Aerotwin.
Viskerbladene fra Bosch scorede klart højst i testene hos FDM, hvor mange forskellige viskerblade blev testet i forskellige situationer for at se, hvilke modeller, der var de bedste til at skabe fuldt udsyn og dermed øge sikkerheden i trafikken.
Med viskerblade fra Bosch er man som bilist sikret et par viskerblade, der kan fjerne alt skidt og fremmedlegemer fra bilruderne både foran og bagved.
De kraftige gummikanter på viskerbladene gør, at vinduesviskerne glider uhindret hen over bilruden uden generende, hvinende lyde, som ellers opstår ved dårlige viskerblade, hvor gummikanterne er af dårlig kvalitet eller er blevet for gamle, så gummiet er stivnet og påbegyndt krakelering.
Modsat traditionelle viskerblade, er gummikanterne på viskebladene fra Bosch ekstra holdbare. Grundet særlig behandling underfremstillingen holder de i flere år end traditionelle gummikanter på andre viskerblade. Det kan derfor godt i længden betale sig at investere i et par viskerblade fra Bosch, da man derved undgår at skulle ud og købe nye viskerblade allerede efter få år, fordi gummikanterne bliver slidte og tørrer ud.
Hos landberg.dk er forhandles viskerblade fra Bosch til stort set alle bilmodeller. Med den nye nummerplade søgefunktion kan man let finde frem til den model af viskerblade, der passer til lige netop den bil, man selv har. Når blot man indtaster nummerpladen på sin bil, finder søgemaskinen selv frem til, hvilken bilmodel den nummerplade sidder på. Denne søgefunktion før det nemt for særligt uerfarne bilejere at finde de rigtige viskerblade, da man ikke skal hen og undersøge bilens model og behov, men derimod blot får et resultat, der fortæller, hvilke viskerblade, man bør købe.

Kristine Wiese