5 slags bådudstyr til indretningen af din båd

15 marts 2021 Anne-Mette Hansen

Det er fantastisk at sejle. Bare lade båden suse ud i bølgen blå. Men hvad nu hvis, din båd godt kunne være lidt mere lækkert indrettet? Hvad kan du ændre og tilføje til den? Hvordan bliver den mere luksuriøs? 

Læs med i denne guide, og find frem til 5 slags bådudstyr til at indrette din båd med.

1. Belysning

Der skal være god belysning på din båd. Specielt hvis du vil bruge den til aften i havnen. Men også til når du er ude på havet. Det skal være til at finde rundt om natten eller bare når der er mørkt på båden. Med lys kan du og de andre på båden føle sig mere trygge. 

2. Køleskab og komfur

Det skal da være lidt luksus! Det er det, hvis du kan lave mad på båden og byde dine gæster på sejlturen på en lækker og kold drik. Det er især et must, hvis du sejler i flere dage ad gangen. Da det er begrænset, hvor meget mad der kan holde sig uden at være på køl – og hvor meget mad du kan kreere uden et komfur. 

3. Varme til båden

Sejler du også uden for sommersæsonen, er det et must, at der er varme på din båd. Ja, selv om sommeren kan det blive køligt om aftenen i havnen eller ude på havet. En god bådvarmer løser alle de problemer og sørger for, at du aldrig skal fryse i din kahyt. 

4. Fiskeudstyr

Der skal lidt sjov til ombord på båden. Det kunne f.eks. være tidsfordriv i løbet af dagen med fiskeri. Og hvem ved? Måske fanger du aftensmaden?

5. Vandski til båden

Er der børn eller barnlige sjæle ombord på din båd? Et sæt vandski er et must i sommersæsonen. Og det giver jer helt sikkert mange sjove og behagelige timer sammen. 

Flere Nyheder