3 tips til at få en mere stilren indretning

03 juni 2022 Steffen Hansen

editorial

Der findes mange ting, som man kan gøre, hvis man gerne vil have en mere stilren indretning. Vi har samlet 3 tips, som er nemme at udføre, men som kan hjælpe dig i mål med din indretning.

Skjul dine kabler

Noget af det, som kan ødelægge en indretning fuldstændig, det er hvis man har grimme kabler liggende over alt. Kabler der hænger ned fra tv’et, kabler som er trukket henover gulvet, eller kabler som hænger grimt i loftet. Der er dog en let løsning, hvis man gerne vil komme dette problem til livs.

Vi anbefaler, at man køber kabelbakker, som giver en muligheden for let at skjule kablerne.

image

Undgå for meget pynt

Der er mange, som går i selvsving, når de skal have pyntet deres hjem op. Men hvis man køber for meget pynt, så ender man typisk med at få et hjem, som ser rodet ud. Derfor anbefaler vi, at man sorterer i den pynt og de nips ting man har stående, så man på den måde ikke får det til at se rodet ud. Det behøver ikke at være fuldstændig minimalistisk, men heller ikke overfyldt.

Derudover er det en god idé at tænke farver og former, når man skal kombinere pynteting. Hvis farverne eller formerne ikke hænger sammen, så giver det hurtigt et ikke organiseret udtryk.

Pas på med for meget på væggene

Billeder og plakater kan være pæne, men de kan også få et rum til at se rodet ud. Derfor er det en god idé, ikke at bruge for mange ting på væggene. Vi siger ikke, at man ikke må lave en billede væg, men blot, at man skal overveje hvordan man gør det. Det kan være utrolig flot, hvis man kombinerer billeder på en god måde, men fejler man her, så ender det typisk med ikke at være særlig pænt.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://serviceöversikt.se/

https://bra-service.se/

https://servicenews.se/

https://alltomservice.se/

https://entredjehand.se/

https://service-bloggen.se/

https://service-firman.se/

https://service-tidningen.se/

https://service-tips.se/

https://servicefirmor.se/

https://serviceposten.se/

https://skandinaviskservice.se/

Flere Nyheder